Αρχική Σελίδα

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας διοχέτευση συγκόλλησης rotator για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας διοχέτευση συγκόλλησης rotator για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι τρία έτη από την τελευταία διαταγή μας, ερχόμαστε πίσω να αγοράσουμε περισσότερες μηχανές για το νέο πρόγραμμά μας.

—— Ο κ. Eric (OCS-Σιγκαπούρη)

Τρία rotators διατάχτηκαν στον περασμένο χρόνο και καθένας είναι τέλειος. Ενημερώνουμε στον ασύρματο τηλεχειρισμό για να πλησιάσουμε το πρόγραμμα έξοχων μακριών δεξαμενών μας.

—— Kelvin

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Είμαστε μια επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με το σχεδιασμό και την κατασκευή των αυτόματων εξοπλισμών συγκόλλησης, σύστημα ρομπότ συγκόλλησης και CNC πλάσμα/τέμνουσες μηχανές λέιζερ.

   

  WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD

   

  WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD

   

 • OEM / ODM

  Είμαστε κατασκευαστής, είμαστε κύριοι ηγέτη εμπορικών σημάτων μας του «καλά» & «τεχνολογία Yeama», είμαστε επίσης πρόθυμοι να κάνουμε το cOem για τους παγκόσμιους πράκτορες και τους εμπόρους. Παρέχουμε την προσαρμοσμένες υπηρεσία και τη τεχνική υποστήριξη για όλους τους διαφορετικούς πελάτες, 

  Όλοι που χρειάζεστε κάνουν είναι να ειπωθεί μας τι ενδιαφέρετε, θα προχωρήσουμε και θα προσφέρουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

   

 • Ε & Α

  Η ποιότητα είναι ένα σημαντικό θέμα και το τμήμα Ε&Α εμπλέκεται βαθειά στην εξασφάλιση ποιότητας των νέων προϊόντων και την επίτευξη των απαραίτητων επιπέδων ρυθμιστικών απαιτήσεων. Σε συνεργασία με το τμήμα εξασφάλισης ποιότητας, το τμήμα Ε&Α αναπτύσσει ένα ποιοτικό σχέδιο για τα νέα προϊόντα. Όταν πωλούμε ένα προϊόν στην αγορά, κρατά τη ρυθμιστική συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις. Παραδείγματος χάριν, ένα προϊόν που πωλείται στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα πρέπει να συμμορφωθεί με τις σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες.

   

  Το τμήμα Ε&Α μας μπορεί αποτελεσματικός να συνεργαστεί με το τμήμα QA μέσω της διανομής των στόχων και των προγραμμάτων που στοχεύουν στην ανάπτυξη των ποιοτικών σχεδίων για τα νέα προϊόντα. 

   

  WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD

Στοιχεία επικοινωνίας
WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. xu

Τηλ.:: 86-15895355226

Φαξ: 86-510-83271169

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)