products

Ο χειριστής βραχιόνων στηλών συγκόλλησης για το μέταλλο διοχετεύει με σωλήνες τα δοχεία πίεσης δεξαμενών, διάμετρος 6m

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΛΔΚ
Μάρκα: Well Leader
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: HC6050
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50Sets ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Ύψος βραχιόνων: 9000mm μήκος βραχιόνων: 7000mm
Σταυρωτή φωτογραφική διαφάνεια: 100x100mm Ταχύτητα συγκόλλησης: 1201200mm/min
Ανυψώστε την ταχύτητα: 1m/min διάμετρος δεξαμενών: 6000mm
Ευθεία ραφή: 5000mm Rotatation: Χειρωνακτικό +/--180deg

Περιγραφή προϊόντων

Συναρμολογητής Στήλης Συγκόλλησης για Μεταλλικούς Σωλήνες Δεξαμενές Σκάφη Πίεσης 6m Διάμετρος

Ο χειριστής συγκόλλησης, που ονομάζεται επίσης χειριστής βραχίονα στήλης, είναι κυρίως εξοπλισμένος με μηχανή συγκόλλησης SAW και σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας και ανάκτησης ροής. Υπάρχουν δύο τύποι συγκολλητών συγκόλλησης για την επιλογή σας: τύπου "Μετακίνηση σε κιγκλιδώματα" και τύπος Fix-on-Ground. Και οι δύο τύποι είναι περιστροφής με εύρος +/- 180deg για να φθάσουν σε διαφορετική θέση για συγκόλληση.
Χρησιμοποιείται κυρίως για να προσφέρει σταθερή υποστήριξη για συγκόλληση υψηλής ακρίβειας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δοχεία συγκόλλησης, ανεμογεννήτριες, αγωγούς και πολλές άλλες μηχανές στίλβωσης.
Αποτελείται κυρίως από μια στήλη, μια μπούμα, ένα κάτοχο οδηγού και ένα καροτσάκι.
Αυτός ο χειριστής του βραχίονα στήλης μπορεί να φθάσει τόσο στο εσωτερικό των μικρών εσωτερικών διαμέτρων όσο και στο εξωτερικό των μεγάλων διαμέτρων για να συγκολλήσει περιφερειακές αρθρώσεις καθώς και διαμήκεις αρμούς.
Επιπλέον, μπορούμε να προσδώσουμε περισσότερες λειτουργίες στον χειριστή συγκόλλησης, όπως η παρακολούθηση, η παρακολούθηση και η λειτουργία ανακύκλωσης συγκόλλησης. Και μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε χειριστές συγκόλλησης σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Δομή

Fix-On-Ground, με περιστροφή +/- 180dgr

Ισχύει παρατεταμένη διαδρομή

5000mm

Επέκταση ταχύτητας (Για συγκόλληση)

120-1200mm / min

Ισχύει εγκεφαλικό επεισόδιο

6000mm

Ανυψώστε την ταχύτητα

1000 χλστ. / Λεπτό

Ηλεκτρικός διαγώνιος ολισθητήρας

100x100mm

Μέγιστη χωρητικότητα φορτίου στο άκρο του βραχίονα

250kg
Ανυψώστε τον κινητήρα 3kw με φρένο

Χαρακτηριστικά
1. Η στήλη και ο βραχίονας κατασκευάζονται με δομή συγκολλημένου τύπου ψυχρής μορφής. Μετά τη διαδικασία ανόπτησης και την ολοκλήρωση της κατεργασίας, διαθέτουν λεπτή ακαμψία και αντοχή.
2. Για τη διασφάλιση της λειτουργίας ασφαλείας του περιστρεφόμενου χειριστή συγκόλλησης, η διάταξη ανύψωσης του βραχίονα χρησιμοποιεί μια δομή καστάνιας και πατούρα και είναι εφοδιασμένη με μια διάταξη προστασίας από πτώση.
3. Ο έλεγχος συχνότητας εφαρμόζεται για τη ρύθμιση της ταχύτητας ανάκτησης, βελτιώνοντας σημαντικά την αξιοπιστία και τη σταθερότητα της λειτουργίας χειριστή συγκόλλησης.
4. Το εμπρόσθιο άκρο του βραχίονα κατασκευάζεται με δομή διασταυρούμενης ρύθμισης, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του χειροκίνητου κουτιού ελέγχου.
5. Οι οκτώ τροχοί καθοδήγησης χρησιμοποιούν εκκεντρική δομή. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της ρύθμισης, η τάση του οδηγού μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τον εκκεντρικό άξονα. Μετά από αυτή τη ρύθμιση, η σιδηροτροχιά πρέπει να ασφαλίζεται με διπλά παξιμάδια.
6. Η περιστροφή της στήλης μπορεί να πραγματοποιηθεί με χειροκίνητο και ηλεκτρικό έλεγχο και στη συνέχεια κλειδωμένη.

7. Ο ηλεκτρικός εξοπλισμός περιλαμβάνει χειροκίνητο κιβώτιο ελέγχου και ηλεκτρικό ντουλάπι.

8. Ο προαιρετικός εξοπλισμός του περιστροφικού χειριστή συγκόλλησης περιλαμβάνει φορείο, επανδρωμένο κάθισμα και τραπέζι εργασίας, αλυσίδα έλξης, σύστημα ανίχνευσης και παρακολούθησης ραφών και σύστημα ανάκτησης ροών.

Δεξαμενή ροής:

- Μια δεξαμενή ροής υπό πίεση που μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση (για εύκολη επαναπλήρωση), παρέχοντας συνεχή παροχή νέας ροής στη χοάνη.

- Ένας θερμαντήρας ροής μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από τη δεξαμενή ροής για απλή αλλά αποτελεσματική θέρμανση και μεταφορά της ροής.

- Μια turbine με υψηλό κενό, με αυτόματο καθαρισμό φίλτρου, όταν χρησιμοποιείται στη θέση του πνευματικού ανακτητή, μπορεί να εξαγάγει ροή στον θερμαντήρα.

- Ένας μαγνητικός διαχωριστής σωματιδίων μπορεί να ενσωματωθεί μέσα στον θερμαντήρα για να αφαιρεθεί η κλίμακα του μύλου από την ανακυκλωμένη ροή.

Εφαρμογή
Ο χειριστής συγκόλλησης, που ονομάζεται επίσης χειριστής βραχίονα σταθερής ζώνης, χρησιμοποιείται για την αυτόματη συγκόλληση εσωτερικών και εξωτερικών κυκλικών ραφών και εσωτερικών και εξωτερικών διαμήκων ραφών βαρελιών ατμού και άλλων κυλινδρικών τεμαχίων στον λέβητα, το δοχείο πίεσης, το πετρέλαιο, τις βιομηχανίες κατασκευής μηχανημάτων και στη χημική βιομηχανία.

Η συγκόλληση γίνεται με GTAW, PAW, GMAW, FCAW, SAW. Για τη συγκόλληση με σταθερό και ασφαλή τρόπο, η κεφαλή συγκόλλησης βρίσκεται σε μια επιθυμητή θέση με τη χρήση τυποποιημένων χειριστηρίων στύλων και βραχίονα, μετά τα οποία το τμήμα μετακινείται κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης για την παραγωγή συγκολλήσεων υψηλής ποιότητας. Ο στάνταρς βραχίονας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραμμικός άξονας συγκόλλησης σε ορισμένες συγκολλήσεις GMAW, SAW και FCAW, καθώς αυτές οι διαδικασίες συγκόλλησης μπορεί να μην απαιτούν ακριβή κίνηση συγκόλλησης. Σε περίπτωση επιθυμητής γραμμικής συγκόλλησης για συγκόλληση GTAW, PAW και λέιζερ, συνιστούμε την αναβάθμιση της κίνησης του βραχίονα στο μοντέλο CBM ακριβείας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shiny Xu

WhatsApp : +8615895355226