Αρχική Σελίδα

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Είμαστε μια επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ασχολούνται με το σχεδιασμό και την κατασκευή του αυτόματου εξοπλισμού συγκόλλησης, σύστημα ρομπότ συγκόλλησης και CNC τέμνον σύστημα πλάσματος.
Καθιερωθήκαμε το 2005, είμαστε κύριος προμηθευτής για το αυτόματο σύστημα συγκόλλησης, που καλύπτει rotators συγκόλλησης, positioners συγκόλλησης, τους χειριστές συγκόλλησης, τη γραμμή παραγωγής ακτίνων Χ, CNC τις τέμνουσες μηχανές πλάσματος, κ.λπ.
Από καθιερωμένος, οι μηχανές μας εξυπηρέτησαν διάφορες βιομηχανίες όπως την αεροπορία, στρατιωτικός, αυτοκινητικός, το λέβητα, το δοχείο πίεσης, το πετρέλαιο & το αέριο, την άρδευση και τη ναυπηγική. Δεδομένου ότι αυτές οι βιομηχανίες που αναπτύσσονται, οι απαιτήσεις της τεχνολογίας εξοπλισμών αναπτύσσονται και βελτιώνονται, οι μηχανές εφαρμόζονται ευρέως και απολαμβάνουν τη μεγάλη φήμη σε αυτές τις βιομηχανίες στις διαφορετικές χώρες.
Θα κρατήσουμε την καινοτομία τεχνολογίας μας για να καλύψουμε περισσότερες απαιτήσεις και να δημιουργήσουμε περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες. Ραβδί στην ιδέα «της οδήγησης, καινοτομία, που επιμένει», είμαστε αρμόδιοι για να αφιερώσουμε στη σφαιρική ανάπτυξη βιομηχανίας και να μεταφέρουμε το εμπορικό σήμα μας στον κόσμο!

 

Τίμιος:

Συμμορφωθείτε με τους νόμους, τους κανονισμούς και τους κανόνες, τηρήστε τη συμπεριφορά των υπαλλήλων, και καθιερώστε μια καλές εικόνα και μια φήμη για την επιχείρηση. Η τιμιότητα και η εμπιστοσύνη, οι συνεπείς λέξεις και οι πράξεις, η επιτυχία προσώπου και η αποτυχία ακριβώς, καμία αποφεύγουν την ευθύνη, κερδίζουν το σεβασμό & την εμπιστοσύνη των πελατών και των συναδέλφων από τις πρακτικές ενέργειες. Παρατηρήστε την επαγγελματική ηθική, να είστε πιστός στην επιχείρηση, κρατήστε τα επιχειρησιακά μυστικά και προστατεύστε τα ενδιαφέροντα της επιχείρησης.

 

Συνεργασία:

Εστίαση στους στόχους και τα γενικά ενδιαφέροντα, και εργασία με το εσωτερικό και εξωτερικό προσωπικό για να επιτύχει τους στόχους επιχείρησης. Με βάση την ανάπτυξη της επιχείρησης, εφαρμόζουμε τη χωρίς σύνορα διαχείριση, βρείτε ενεργά τα προβλήματα και προωθήστε τη λύση των προβλημάτων στα διάφορα κανάλια. Ενεργά επικοινωνήστε, μιλήστε ευρέως, ακούστε προσεκτικά και κάνετε τη βελτίωση στην εργασία.

 

Μελέτη:

Κρατήστε μια ανοικτή τοποθέτηση και μάθετε από άλλοι την εμπειρία και τις δυνάμεις. Αξιολογήστε μόνο αντικειμενικά, βελτιώστε συνεχώς τη δυνατότητα & εργαστείτε, και προσπαθήστε για την υψηλότερη απόδοση. Διευρύνοντας την οπτική μας, σφαιρικός, εστιάζοντας στις κορυφαίες επιχειρήσεις, και εφαρμόζοντας ενεργά όλες την πολύτιμες εμπειρία και τις πρακτικές στην πρακτική.

 

Υποχρέωση:

Μεταχειριστείτε την εργασία με μια ισχυρή αίσθηση της αφιέρωσης και τη συνεπή επαγγελματική τοποθέτηση, πλήρεις διάφοροι στόχοι με την υψηλή αποτελεσματικότητα και την ποιότητα. Σκληρή προσπάθεια, προσγειωμένος, άφοβος στις δυσκολίες, εμμονή, και ποτέ στάση έως ότου πλησιάζουμε τους στόχους μας. Δώστε προσοχή στη διαταγή και την ποιότητα, τολμήστε να αποκαλύψετε προβλήματα, υποβάλτε τις προτάσεις για τη βελτίωση και προωθήστε τις λύσεις.

 

Καινοτομία:

Το σπάσιμο μέσω της συμβατικής σκέψης, εισάγει ή ακόμα και δημιουργεί τις νέες ιδέες, νέοι μηχανισμοί, νέες τεχνολογίες, νέες επιχειρήσεις, τολμά να αλλάξει, και τολμά να ανοίξει. Να είστε καλός ενεργά να ψάξει τις ευκαιρίες στα διάφορους περιβάλλοντα και τους όρους, επωφεληθείτε των ευκαιριών, και προσπαθήστε για την ανάπτυξη. Συμβαδίστε με τη The Times, βοτανίστε μέσω της παλαιάς και φέρτε εμπρός τη νέα, τολμηρή πρακτική, δημιουργήστε τη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και την επιχείρηση.

 

Επιδίωξη:

Εμμείνετε στην έννοια της συνέχισης των στόχων υψηλής επίδοσης, συνεχίστε να βελτιώνετε την εργασία. Καταλάβετε και προσδιορίστε με τη στρατηγική της επιχείρησης, θέστε τους προκλητικούς στόχους σύμφωνους με την κατεύθυνση της ανάπτυξης της επιχείρησης, και καταβάλτε αδιάλειπτες προσπάθειες για το. Αυτοπεποίθηση και θάρρος να ξεπεραστεί, το σπάσιμο μέσω των «αδύνατων» και «ανέφικτων» δυσχερειών μυαλού, και να επιδιωχθεί συνεχώς η ανάπτυξη, να υπάρξει το θάρρος να προσπαθήσει για την πρώτη τάξη και να γίνει η ισχυρότερη επιχείρηση.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD WUXI WELL LEADER MACHINERY CO., LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Καλά ηγέτης, Yeama

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας διοχέτευση συγκόλλησης rotator για τις πωλήσεις καλής ποιότητας διοχέτευση συγκόλλησης rotator για τις πωλήσεις καλής ποιότητας διοχέτευση συγκόλλησης rotator για τις πωλήσεις καλής ποιότητας διοχέτευση συγκόλλησης rotator για τις πωλήσεις